Input:

Provedbe projekta

9.5.2019, , Izvor: Verlag Dashöfer

Provedbe projekta

Provedba aktivnosti

Kada vam je projekt odobren, na temelju svih ovih faza koje ste prošli u fazi pripreme projekta, izradili ste i detaljan plan svojih projektnih aktivnosti.

Kako ste u fazi popunjavanja natječajnog obrasca, ovaj plan morali navesti i u tom obrascu, aktivnosti kao takve dio su vašeg projekta i potpisanog ugovora o financiranju.

Bitno je da se pri provedbi vašeg projekta pridržavate plana koji je u potpisanom ugovoru budući da ćete svoje izvještaje o napretku projekta morati pisati sukladno tom planu.

Ono što je dodatno važno za provedbu projekta i aktivnosti je kvalitetno isplanirati vremensko trajanje projektnih aktivnosti. Ukoliko podcijenite određenu aktivnosti ili niste predvidjeli određene pred-aktivnosti koje su potrebne kako bi se određena ili čak ključna aktivnost projekta provela, doći ćete u vremenski tjesnac koji će izazvati nove probleme, bilo da će vam ostale aktivnosti na projektu kasniti, bilo da će vam otežati komunikaciju i koordinaciju s vašim timom ili korisnicima zbog pritiska i drugih obveza koje imate vezano za praćenje i izvještavanje na projektu.

Komunikacija i koordinacija unutar tima

Ovo je možda i najvažniji dio vezan za provedu projekta i povezan je sa svim

 
 Pošaljite nam povratnu informaciju
Što mislite o našem portalu?
Vaša poruka je uspješno poslana.
Input: